hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.40 No.10

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.40 No.10
Datum izdavanja: Listopad 1990.

Objavljen na Hrčku: 06.02.2013.
Sadržaj Puni tekst
Bakteriološka kvaliteta sirovog mlijeka (str.255-258) hrvatskipdf 545 KB
The bacteriological quality of raw milk (str.255-258)  
Jasmina Lukač
Izvorni znanstveni članak
 
Korelativni odnosi u tehnologiji kajmaka (str.259-264) hrvatskipdf 815 KB
Correlative relations in technology of kajmak (str.259-264)  
Marko Stanišić, Sonja Bijeljac, Zlatan Sarić, Snežana Jovanović
Izvorni znanstveni članak
 
Kinetika rasta Bifidobacterium bifidum u retentatima mlijeka i demineralizirane sirutke (str.265-272) hrvatskipdf 968 KB
Kinetics of Bifidobacterium bifidum growth in retentates of milk and demineralized whey (str.265-272)  
Branka Magdalenić, Ljerka Kršev
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj enzima beta-galaktozidaze na grušanje mlijeka bakterijom Streptococcus thermophilus (str.273-280) hrvatskipdf 1018 KB
The influence of the beta-galaktosidase enzyme on milk coagulation using Streptococcus thermophilus (str.273-280)  
Karmen Torkar-Godič, Irena Rogelj
Izvorni znanstveni članak
 
Prikazi iz stručne literature hrvatskipdf 693 KB
Vijest  
Posjeta: 1.281 *