hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.40 No.11

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.40 No.11
Datum izdavanja: Studeni 1990.

Objavljen na Hrčku: 06.02.2013.
Sadržaj Puni tekst
Utjecaj dimljenja na kemijski sastav, randman i organoleptička svojstva bjelovarskog dimljenog sira "Dimsi" (str.283-294) hrvatskipdf 2 MB
Influence of curing with smoke "Dimsi" - cheese from Bjelovar on constituents, yield and quality (str.283-294)  
Antun Kitonić
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj tehnoloških operacija, sastava i osobina mlijeka na kvalitetu i količinu kajmaka u eksperimentalnim uvjetima (str.295-306) hrvatskipdf 2 MB
The influence of technological treatment, composition and properties of milk on quality of kajmak under experimental conditions (str.295-306)  
Zora Mijačević, Ljiljana Babić, L. Stojanović
Prethodno priopćenje
 
Zagrebački velesajam (str.307-307) hrvatskipdf 111 KB
Zlatko Mašek
Vijest
 
Prikazi iz stručne literature hrvatskipdf 685 KB
Vijest  
Posjeta: 1.190 *