hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.25 No.3

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.25 No.3
Datum izdavanja: Ožujak 1975.

Objavljen na Hrčku: 07.02.2013.
Sadržaj Puni tekst
Vizuelne karakteristike autohtonih sireva u SR Hrvatskoj: Tounjski, Grobnički, Paški i dr. (str.50-58) hrvatskipdf 727 KB
Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić
Izvorni znanstveni članak
 
Sastav, osobine i organoleptička kvaliteta slanog kiselog mlijeka (str.58-64) hrvatskipdf 825 KB
Composition, characteristics and organoleptic quality of salty milk (str.58-64)  
D. Lazarevska, Tihomir Čizbanovski, Natalija Kapac-Parkačeva
Izvorni znanstveni članak
 
Karakteristike kefira i utjecaj tehnološko-ekonomskih faktora na proizvodnju i plasman (str.65-70) hrvatskipdf 750 KB
Simo Parijez
Izvorni znanstveni članak
 
Proizvodnja i promet mlijeka i mliječnih proizvoda u brdsko-planinskim područjima SR Srbije (str.70-71) hrvatskipdf 274 KB
Momčilo Đorđević
Stručni rad
 
Sekcija tehnologa započela s radom (str.71-72) hrvatskipdf 241 KB
Vijest  
Izvodi iz stručne literature hrvatskipdf 624 KB
Stručni rad  
Posjeta: 2.695 *