hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.34 No.1

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.34 No.1
Datum izdavanja: Siječanj 1984.

Objavljen na Hrčku: 05.04.2013.
Sadržaj Puni tekst
Naša iskustva u suradnji sa individualnim proizvođačima mlijeka na unapređenju higijene proizvodnje i prerade mlijeka (str.3-7) hrvatskipdf 765 KB
Some experiences acquired by cooperation with private milk produces in the field of production hygiene milk processing melioration (str.3-7)  
Višeslava Miljković, M. Moskovljević, M. Petrović
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj pravilne primjene sanitacionog postupka na kvalitetu mlijeka (str.8-17) hrvatskipdf 1 MB
The influence of the sanitizing procedure on the milk quality (str.8-17)  
Velimir Jovanović, Peter Kokol
Izvorni znanstveni članak
 
Nutritivna vrijednost dehidriranih mliječnih proizvoda (str.18-22) hrvatskipdf 619 KB
The nutritive value of the dehidrated milk products (str.18-22)  
Ljubica Tratnik, Ljerka Kršev
Stručni rad
 
Stabilitet kratkotrajno steriliziranog i steriliziranog vrhnja za kavu (str.23-26) hrvatskipdf 583 KB
The stability of the UHT sterilized and sterilized coffee cream (str.23-26)  
Darko Škrinjar
Stručni rad
 
Izvodi iz stručne literature (str.27-28) hrvatskipdf 262 KB
Vijest  
Posjeta: 1.440 *