hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.34 No.9

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.34 No.9
Datum izdavanja: Rujan 1984.

Objavljen na Hrčku: 11.04.2013.
Sadržaj Puni tekst
Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima - II dio (str.259-267) hrvatskipdf 1 MB
The organoleptic quality picture of ours industrial fresh cheeses without or with supplements - Part II (str.259-267)  
Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić
Izvorni znanstveni članak
 
Mogućnost pripreme fermentiranih mliječnih napitaka na bazi UF sirutke (str.268-271) hrvatskipdf 566 KB
Fermented milk drinks on the basis of UF whey-preparation possibility (str.268-271)  
Ljerka Kršev, Ljubica Tratnik
Izvorni znanstveni članak
 
Upotreba sirutke u proizvodnji sladoleda i smrznutih deserata (str.272-274) hrvatskipdf 456 KB
Whey usage for ice-cream and frozen desserts production (str.272-274)  
Maja Otrin
Stručni rad
 
Hlađenje i termizacija kao sredstvo produženja održivosti sirovog mlijeka (str.275-280) hrvatskipdf 932 KB
Cooling and thermisation as a means to prolong raw milk keeping quality (str.275-280)  
Darko Škrinjar
Stručni rad
 
Izvodi iz stručne literature (str.281-281) hrvatskipdf 125 KB
Vijest  
Posjeta: 1.517 *