Sadržaj |
Puni tekst |
Učinak higijene mužnje na mirkobiološku kavoću miljeka
(str.403-411)
|
hrvatskipdf 4 MB
|
Effect of milking hygiene to the number of bacetria in cow milk
(str.403-411)
|
|
Momir Petrović, Željko Pavičić, A. Tomašković, M. Cergolj
Izvorni znanstveni članak
|
|
Morfološka povezanost hrvatskih i europskih hladnokvrvnih pasmina konja
(str.413-419)
|
hrvatskipdf 590 KB
|
Morphological correlation of Croatian and European cold-bloded horses
(str.413-419)
|
|
Mato Čačić, Mirna Mlađenović, Nidal Korabi, Domagoj Tadić, Slaven Kolarić
Izvorni znanstveni članak
|
|
Utjecaj sezone i farme na koncentraciju ureje u miijeku holsterin krava
(str.421-426)
|
hrvatskipdf 3 MB
|
Effects of season and farm on milk urea concentration in holstein cows
(str.421-426)
|
|
Miljenko Kovačić, Ante Ivanković, Zdenko Ivkić, Pero Mijić, Nikolina Kelava, Jelena Ramljak, Zoran Luković, Ivica Kos
Izvorni znanstveni članak
|
|
Mliječne krave s pristupom na unutarnju i vanjsku okolinu - iskustva s automatski muženim kravama na ispaši u umjerenim područjima
(str.427-439)
|
|
Dairy cows with access to both indoor and outdoor evnironments -expiriences form automatically milked cows on pasture in temperate regions
(str.427-439)
|
engleskipdf 6 MB
|
Eva Sporndly
Izlaganje sa skupa
|
|
Radna snaga i ekonomski aspekti mliječnih farmi
(str.441-453)
|
|
Labour and economic aspects of dairy farming
(str.441-453)
|
|
B. OBrein, L. Shalloo, S. O Donnell, A.M. Butler, D. Glesson, K. O. Donovan
Izlaganje sa skupa
|
|
Reproduktivnost klasifikacijske metode
(str.455-461)
|
|
Reproducibility of classification method
(str.455-461)
|
|
M. Šprysl, J. Čitek, R. Stupka, L. Štolc
Izlaganje sa skupa
|
|
Djelovanje stajskog tipa na kakvoću svinjskog mesa
(str.463-469)
|
|
Effect of stalling type na pork meat quality
(str.463-469)
|
|
S. Moro, G.L. Restelli, A. Montrioni, A. Stella, G. Pagnacco
Izlaganje sa skupa
|
|
Sličnost kakvoće polovica, mesa i okusa teških mladih bikova proizvedenih u tri različita uzgojna sustava
(str.471-476)
|
|
Similar carcass, meat-and eating quality of heavy young bulls produced in three different feeding system
(str.471-476)
|
|
M. Vestargaard, I. Clausen, C.F. Borsting
Izlaganje sa skupa
|
|