hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.34 No.11

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.34 No.11
Datum izdavanja: Studeni 1984.

Objavljen na Hrčku: 12.04.2013.
Sadržaj Puni tekst
Ispitivanja mogućnosti zamjene mliječne masti interesterificiranim mastima u mliječnim proizvodima (str.323-334) hrvatskipdf 1 MB
Investigation of possibilities of milk fat supstitution with interesterified fats into the milk products (str.323-334)  
Marijana Carić, Jovan Turkulov, Nikola Marjanović, Derđ Karlović, Spasenija Milanović, Ištvan Jankovitš, Jela Kotlaja
Izvorni znanstveni članak
 
Prilog ispitivanju kemijskog sastava sirutke dobivene pri izradi bijelog mekog sira iz SR Makedonije (str.335-338) hrvatskipdf 518 KB
Investigation of chemical composition of the whey received at white cheese production in SR Macedonia (str.335-338)  
Olga Bauer, Duška Lazarevska
Izvorni znanstveni članak
 
Primjena procesa ultrafiltracije u proizvodnji svježih sireva (str.339-343) hrvatskipdf 772 KB
The use of ultrafiltration in fresh cheese production (str.339-343)  
Mihailo Ostojić, Ljubica Tratnik
Izvorni znanstveni članak
 
Izvodi iz stručne literature (str.430-430) hrvatskipdf 155 KB
Vijest  
Posjeta: 1.660 *