hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.34 No.12

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.34 No.12
Datum izdavanja: Prosinac 1984.

Objavljen na Hrčku: 17.04.2013.
Sadržaj Puni tekst
Kemijski sastav i tehnološko rješenje sira "Manura" proizvedenog u SR Makedoniji (str.355-358) hrvatskipdf 483 KB
Chemical composition and technology of the "Manur" cheese produced in SR Macedonia (str.355-358)  
Duška Lazarevska, Olga Bauer
Izvorni znanstveni članak
 
Mliječni deserti pripremljeni od nekoliko vrsti obranog mlijeka (str.359-364) hrvatskipdf 740 KB
Milk deserts prepared from a few kinds af skim milk (str.359-364)  
Ljerka Kršev, Ljubica Tratnik, Olivera Marić
Izvorni znanstveni članak
 
Proizvodnja bijelog mekog sira procesima ultrafiltracije (str.365-370) hrvatskipdf 792 KB
Production of white soft cheese from ultrafiltrated milk (str.365-370)  
Mihailo Ostojić
Izvorni znanstveni članak
 
Izvodi iz stručne literature (str.371-372) hrvatskipdf 283 KB
Vijest  
Vijesti iz mljekarstva (str.373-373) hrvatskipdf 149 KB
Vijest  
Kazalo 1984 (str.374-376) hrvatskipdf 329 KB
Kazalo  
Posjeta: 1.628 *