hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.39 No.3

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.39 No.3
Datum izdavanja: Ožujak 1989.

Objavljen na Hrčku: 02.05.2013.
Sadržaj Puni tekst
Primjena emulgatora KSS-4 i KSS-11 u proizvodnji blok topljenih sireva (str.59-67) hrvatskipdf 1 MB
Application of emulsifying agents KSS-4 and KSS-11 in processed cheese block manufacture (str.59-67)  
Marijana Carić, Ljiljana Kulić, Dragoljub Gavarić, Branislav Pejić, Mladen Stipetić, Ivica Babić
Izvorni znanstveni članak
 
Organoleptička ocjena maslaca u zavisnosti od sadržaja slobodnih masnih kiselina i broja lipolitičkih bakterija (str.69-75)  
Sensory score of butter as related to free fatty acid content and number of lipolytic bacteria (str.69-75) engleskipdf 941 KB
Vera Katić, Dejan Smiljanić
Izvorni znanstveni članak
 
Izvještaj o održanom XXVII. simpoziju za mljekarsku industriju u Lovranu od 1. do 3. 3. 1989. godine (str.76-76) hrvatskipdf 131 KB
Vijest  
Utjecaj načina sabiranja na kvalitetu mlijeka kao sirovine za proizvodnju sireva (str.77-81) hrvatskipdf 598 KB
The influence of the way of milk collection on quality of milk, as raw material for cheese production (str.77-81)  
Ljiljana Babić
Izvorni znanstveni članak
 
Prikazi iz stručne literature hrvatskipdf 521 KB
Stručni rad  
Posjeta: 1.328 *