hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.39 No.4

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.39 No.4
Datum izdavanja: Travanj 1989.

Objavljen na Hrčku: 02.05.2013.
Sadržaj Puni tekst
Željezo u sirovom, pasteriziranom i steriliziranom mlijeku (str.87-94) hrvatskipdf 861 KB
Iron content in raw, pasteurized and sterilized milk (str.87-94)  
Nada Vahčić, Milana Ritz, Angelina Palić
Izvorni znanstveni članak
 
Primjena izolata proteina soje u tehnološkom procesu proizvodnje topljenog sira (str.95-102) hrvatskipdf 980 KB
Application of isolated soy proteins in processed cheese production (str.95-102)  
Marijana Carić, Dragoljub Gavarić, Ljiljana Kulić, Spasenija Milanović
Izvorni znanstveni članak
 
Izolacija Yersinia enterocolitica iz sirovog mlijeka (str.103-109) hrvatskipdf 857 KB
Isolation of Yersinia enterocolitica from raw milk (str.103-109)  
Stojanka Mitić, Anka Kasalica, Ivanka Otenhajmer
Izvorni znanstveni članak
 
Prikazi iz stručne literature hrvatskipdf 555 KB
Vijest  
Posjeta: 1.427 *