hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.39 No.5

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.39 No.5
Datum izdavanja: Svibanj 1989.

Objavljen na Hrčku: 02.05.2013.
Sadržaj Puni tekst
Primjena proteolitičkih enzima u cilju ubrzanja zrenja Gruyerea (str.115-122) hrvatskipdf 1014 KB
Usage of proteolytics enzymes for accelerated Gruyere ripening (str.115-122)  
Marijana Carić, Dragoljub Gavarić, Spasenija Milanović, Ljiljana Kulić, Živanko Radovančev
Izvorni znanstveni članak
 
Fizičke i reološke osobine stearina i oleina dobivenih frakcioniranjem mliječne masti direktnim postupkom (str.123-131) hrvatskipdf 1016 KB
Physical and chemical characteristics of stearin and olein obtained by dry fractionation of milk fat (str.123-131)  
Đ. Karlović, J. Turkulov, E. Dimić, V. Divjaković
Izvorni znanstveni članak
 
Vijesti iz mljekarstva (str.132-135) hrvatskipdf 421 KB
Vijest  
Prikazi iz stručne literature hrvatskipdf 545 KB
Vijest  
Posjeta: 1.236 *