hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.56 No.4

Datum izdavanja: Prosinac 2006.

Objavljen na Hrčku: 12.02.2007.
Sadržaj Puni tekst
Nove tehnike procesiranja hrane (str.311-330) hrvatskipdf 303 KB
Novel food processing techniques (str.311-330)  
Vesna Lelas
Pregledni rad
 
Utjecaj agroekoloških uvjeta i starosti sjemena na prinos i kakvoću zrna stočnog graška (Pisum sativum L.) (str.331-342) hrvatskipdf 400 KB
The influence of agroecological conditions and seed maturity of the grain yield and quality of field pea (Pisum sativum L.) (str.331-342)  
Irena Rapčan, Gordana Bukvić, Sonja Grljušić, Tihana Teklić, Mladen Jurišić
Izvorni znanstveni članak
 
Bjelovarski autohtoni "sušeni sir" (str.343-356) hrvatskipdf 312 KB
Autochthonous "Bjelovars dried cheese" (str.343-356)  
Slavko Kirin
Prethodno priopćenje
 
Proizvodnja i svojstva kajmaka (str.357-367) hrvatskipdf 241 KB
Production and characteristics of kajmak (str.357-367)  
Predrag Puđa, Mira Radovanović, Jelena Đerovski
Prethodno priopćenje
 
Mikroorganizmi u zraku staje kao mogući postsekretorni zagađivači mlijeka (str.369-377) hrvatskipdf 217 KB
Microorganisms in stable air as possible postsecretory milk contaminants (str.369-377)  
Kristina Matković, Marija Vučemilo, Bara Vinković, Željko Pavičić, Srećko Matković
Pregledni rad
 
Prehrambena i funkcionalna svojstva koncentrata i izolata proteina sirutke (str.379-396) hrvatskipdf 677 KB
Nutritional and functional properties of whey proteins concentrate and isolate (str.379-396)  
Zoran Herceg, Anet Režek
Stručni rad
 
Posjeta: 21.281 *