|
Časopisi po područjima
Uredništva
Autori
Politike i razmjena
|
Datum izdavanja: prosinca 2006.
Objavljen na Hrčku: 12. 2. 2007.
Sadržaj |
Puni tekst |
Nove tehnike procesiranja hrane
(str.311-330)
|
hrvatskipdf 303 KB
|
Novel food processing techniques
(str.311-330)
|
|
Vesna Lelas
Pregledni rad
|
|
Utjecaj agroekoloških uvjeta i starosti sjemena na prinos i kakvoću zrna stočnog graška (Pisum sativum L.)
(str.331-342)
|
hrvatskipdf 400 KB
|
The influence of agroecological conditions and seed maturity of the grain yield and quality of field pea (Pisum sativum L.)
(str.331-342)
|
|
Irena Rapčan, Gordana Bukvić, Sonja Grljušić, Tihana Teklić, Mladen Jurišić
Izvorni znanstveni članak
|
|
Bjelovarski autohtoni "sušeni sir"
(str.343-356)
|
hrvatskipdf 312 KB
|
Autochthonous "Bjelovars dried cheese"
(str.343-356)
|
|
Slavko Kirin
Prethodno priopćenje
|
|
Proizvodnja i svojstva kajmaka
(str.357-367)
|
hrvatskipdf 241 KB
|
Production and characteristics of kajmak
(str.357-367)
|
|
Predrag Puđa, Mira Radovanović, Jelena Đerovski
Prethodno priopćenje
|
|
Mikroorganizmi u zraku staje kao mogući postsekretorni zagađivači mlijeka
(str.369-377)
|
hrvatskipdf 217 KB
|
Microorganisms in stable air as possible postsecretory milk contaminants
(str.369-377)
|
|
Kristina Matković, Marija Vučemilo, Bara Vinković, Željko Pavičić, Srećko Matković
Pregledni rad
|
|
Prehrambena i funkcionalna svojstva koncentrata i izolata proteina sirutke
(str.379-396)
|
hrvatskipdf 677 KB
|
Nutritional and functional properties of whey proteins concentrate and isolate
(str.379-396)
|
|
Zoran Herceg, Anet Režek
Stručni rad
|
|
|
Kontakt
Moj profil
Registracija novih korisnika
Promjena načina autorizacije
|