hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.24 No.9

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.24 No.9
Datum izdavanja: Rujan 1974.

Objavljen na Hrčku: 03.05.2013.
Sadržaj Puni tekst
Accumulation of free amino acids during the ripening process of White soft cheese  
Akumulacija slobodnih aminokiselina u procesu zrenja bijelog mekog sira (str.200-209) hrvatskipdf 1 MB
Natalija Kapac-Parkačeva, Olga Bauer, Tihomir Čižbanovski
Izvorni znanstveni članak
 
Neke izmjene u izradi somborskog sira kao prilog poboljšanju kvalitete (str.209-213) hrvatskipdf 681 KB
Dušica Petrović, Dragoslava Mišić
Izvorni znanstveni članak
 
Dehidriranje mlijeka u postrojenju "Anhidro" (str.214-218) hrvatskipdf 646 KB
Josip Živković
Stručni rad
 
Ispitivanje sposobnosti stvaranja pjene i njene stabilnosti metodom po Dunsmoreu, kod sredstava za sanitaciju (str.218-222) hrvatskipdf 755 KB
Ivana Spasić
Stručni rad
 
IN MEMORIAM - Anton Lašič, dipl. ing. (str.223-224) hrvatskipdf 291 KB
In memoriam, Nekrolog  
Izvodi iz stručne literature hrvatskipdf 400 KB
Crtice  
Posjeta: 1.204 *