hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.37 No.1

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.37 No.1
Datum izdavanja: Siječanj 1987.

Objavljen na Hrčku: 01.07.2013.
Sadržaj Puni tekst
Ocjena higijenske kakvoće mlijeka (str.3-8) hrvatskipdf 846 KB
Evaluation of hygienic quality of milk (str.3-8)  
Irena Rogelj, Karmen Godič
Izvorni znanstveni članak
 
Proizvodnja i upotreba domaćeg enzima mikrobnog podrijetla (str.9-16) hrvatskipdf 901 KB
Production and use of domestic microbial rennet (str.9-16)  
Jožica Friedrich, Nina Gunde-Cimerman
Izvorni znanstveni članak
 
Određivanje aktivnosti vode (aw) u siru krioskopskom metodom (str.17-27) hrvatskipdf 1 MB
Determination of water activity in the cheese with cryoscopic method (str.17-27)  
Vlastislav Bohač, Josip Prohaska
Stručni rad
 
Prikazi iz stručne literature (str.28-29) hrvatskipdf 294 KB
Vijest  
XXII. internacionalni mljekarski kongres (str.30-31) hrvatskipdf 684 KB
Vijest  
Posjeta: 1.475 *