hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol. 37 No. 2
Datum izdavanja: veljače 1987.

Objavljen na Hrčku: 1. 7. 2013.
Sadržaj Puni tekst
Promjene reoloških svojstava jogurta tijekom skladištenja (str.35-42) hrvatskipdf 806 KB
Changes of rheological properties of yoghurt during the storage (str.35-42)  
Ljerka Marija Lalić, Katarina Berković, Branka Magdalenić
Izvorni znanstveni članak
 
Promjene fizičko-kemijskih svojstava UHT sterilizirane pavlake za lupanje tijekom skladištenja (str.43-48) hrvatskipdf 836 KB
The changes of physical and chemical characteristics of UHT sterilized whipping cream during the storage (str.43-48)  
Gordana Niketić
Izvorni znanstveni članak
 
Proizvodnja sirutke u prahu u "Sireli", Bjelovar (str.49-55) hrvatskipdf 743 KB
Production of powdered whey in "Sirela", Bjelovar (str.49-55)  
Ana Abramović, Marko Perenčević, Marija Šćuric
Stručni rad
 
II. savetovanje o UHT sterilizaciji mleka u Jugoslaviji (str.50-62) hrvatskipdf 391 KB
Vijest  
Prikazi iz stručne literature (str.56-58) hrvatskipdf 446 KB
Vijest  
Posjeta: 3.364 *