hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.37 No.4

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.37 No.4
Datum izdavanja: Travanj 1987.

Objavljen na Hrčku: 01.07.2013.
Sadržaj Puni tekst
Mikrobiološka kontaminacija opreme i pribora korištenog u proizvodnji polutvrdog sira (str.99-106) hrvatskipdf 1 MB
Microbial contamination of equipments and supplies used in semi-hard cheese production (str.99-106)  
Emilija Stojanović, R. Žakula, Marija Škrinjar
Stručni rad
 
Mogućnost primjene headspace tehnike plinske kromatografije u analizi sastava arome polutvrdih i tvrdih sireva (str.107-113) hrvatskipdf 941 KB
The potential application of headspace gas chromatography in the analysis of flavour composition of semi-hard and hard cheese (str.107-113)  
Jovica Hardi, Predrag Novaković
Izvorni znanstveni članak
 
Prikazi iz stručne literature (str.114-117) hrvatskipdf 767 KB
Vijest  
Održan XXV. jubilarni Seminar za mljekarsku industriju (str.117-121) hrvatskipdf 777 KB
Vijest  
Posjeta: 1.501 *