hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.37 No.5

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.37 No.5
Datum izdavanja: Svibanj 1987.

Objavljen na Hrčku: 04.07.2013.
Sadržaj Puni tekst
Promjena boje kratkotrajno sterilizirane slatke pavlake tokom skladištenja (str.131-136) hrvatskipdf 743 KB
Change of the colour of UHT cream during storage (str.131-136)  
Mihailo Ostojić, Gordana Niketić
Izvorni znanstveni članak
 
Vrste i kakvoća mliječnih proizvoda, osobito sireva u Turskoj (str.137-142)  
Varieties and quality of dairy products, especially cheeses in Turkey (str.137-142) engleskipdf 851 KB
Metin Atamer
Stručni rad
 
20 godina UHT sterilizacije i aseptičnog pakovanja u Jugoslaviji (1966.-1986.)* i oprema i proizvodnja (str.143-151) hrvatskipdf 1 MB
20 years of UHT sterilization and aseptic packaging in Yugoslavia (1966-1986) and equipment and manufacture (str.143-151)  
Ivica Vujičić
Pregledni rad
 
Prikazi iz stručne literature (str.152-152) hrvatskipdf 195 KB
Vijest  
Vijesti iz mljekarstva (str.153-154) hrvatskipdf 226 KB
Vijest  
Posjeta: 1.294 *