hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.37 No.8

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.37 No.8
Datum izdavanja: Kolovoz 1987.

Objavljen na Hrčku: 04.07.2013.
Sadržaj Puni tekst
Primjena genetičkog inženjerstva u proizvodnji starter kultura bakterija mliječne kiseline (str.227-232) hrvatskipdf 941 KB
The genetic engineering in the production of starter cultures of milk acid bacteria (str.227-232)  
Ana Banina, Ljubiša Topisirović, Dragojlo Obradović
Stručni rad
 
Optimiranje sastava supstrata za dobivanje arome sira trapista (str.233-241) hrvatskipdf 1 MB
Optimization of supstrate composition for the obtaining of Trappist cheese flavour (str.233-241)  
Jovica Hardi
Izvorni znanstveni članak
 
Prikazi iz stručne literature (str.242-243) hrvatskipdf 297 KB
Vijest  
Mljekara KIM dobila Povelju ZAVNOH-a (str.244-245) hrvatskipdf 463 KB
Vijest  
Naučni skup "Mikrostruktura hrane" (Food Microstructure) u organizaciji Scanning Microscopy Internationa (str.245-246) hrvatskipdf 248 KB
Vijest  
Bratimljenje mljekara "Imlek" i "Dukat" (str.247-248) hrvatskipdf 212 KB
Vijest  
 
Vijest  
Posjeta: 1.925 *