hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.37 No.9

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.37 No.9
Datum izdavanja: Rujan 1987.

Objavljen na Hrčku: 05.07.2013.
Sadržaj Puni tekst
Optimiranje sastava supstrata za dobivanje arome sira trapista (str.259-272) hrvatskipdf 2 MB
Optimization of supstrate composition for the obtaining of Trappist cheese flavour (str.259-272)  
Jovica Hardi
Izvorni znanstveni članak
 
20 godina UHT sterilizacije i aseptičnog pakovanja u Jugoslaviji – II. problemi razvoja i istraživanja (str.273-277) hrvatskipdf 818 KB
20 Years of UHT sterilization and aseptic packaging in Yugoslavia - II problems of development and research (str.273-277)  
Ivica Vujičić
Pregledni rad
 
Prikazi iz stručne literature (str.278-278) hrvatskipdf 181 KB
Vijest  
Vijesti iz mljekarstva (str.279-281) hrvatskipdf 323 KB
Vijest  
 
Vijest  
Posjeta: 935 *