hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.36 No.2

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.36 No.2
Datum izdavanja: Veljača 1986.

Objavljen na Hrčku: 03.10.2013.
Sadržaj Puni tekst
Plijesni i mikotoksini mlijeka i polutvrdog sira (str.35-38) hrvatskipdf 520 KB
Moulds and mycotoxins in milk and semihard cheese (str.35-38)  
Marija Škrinjar, Radivoj Žakula, Emilija Stojanović
Izvorni znanstveni članak
 
Proizvodnja napitaka na bazi soka cikle i sirutke mliječno-kiselim vrenjem (str.39-48) hrvatskipdf 1 MB
Production of beverages on the basis of red beet juice and whey by lactic acid fermentation (str.39-48)  
Jasna Pospišil, Tomislav Lovrić, Ljubica Butković, Ljerka Kršev
Izvorni znanstveni članak
 
Kvaliteta topljenih sireva proizvedenih uz primjenu domaćih emulgatora KSS-1 i KSS-2 i fizikalno-kemijske karakteristike (str.49-54) hrvatskipdf 835 KB
Quantity of processed cheese produced by usage of emulsifying agents KSS-1 and KSS-2 and physico-chemical characteristics (str.49-54)  
Marijana Carić, Spasenija Milanović, Dragoljub Gavarić, Ljiljana Kulić
Izvorni znanstveni članak
 
Stafilokokno otrovanje sladoledom i značenje fagotipiziranih sojeva stafilokoka u otkrivanju izvora bakterijske kontaminacije sladoleda (str.55-58) hrvatskipdf 668 KB
Ice cream borne Staphylococcal poisoning and importance of phage typed strain (str.55-58)  
Petar Konjević
Izvorni znanstveni članak
 
Izvodi iz stručne literature (str.59-60) hrvatskipdf 273 KB
Vijest  
Iz naše mljekarske industrije (str.61-62) hrvatskipdf 182 KB
Vijest  
Posjeta: 1.547 *