hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.36 No.5

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.36 No.5
Datum izdavanja: Svibanj 1986.

Objavljen na Hrčku: 03.10.2013.
Sadržaj Puni tekst
Indukcija bakteriofaga u sojevima mliječnih streptokoka (str.133-138) hrvatskipdf 754 KB
Induction of bacteriophage in lactic streptococci (str.133-138)  
Ana Banina
Izvorni znanstveni članak
 
Iskustva u industrijskoj primjeni novih emulgatora za topljene sireve KSS-1 i KSS-2 (str.139-143) hrvatskipdf 624 KB
Some experiences with industrial application of new emulsifying agents for processed cheese KSS-1 and KSS-2 (str.139-143)  
Slobodanka Bogut, Agošton Hauke
Stručni rad
 
Promatranje fizikalno-kemijskih promjena mliječnih deserata-pudinga tijekom skladištenja (str.145-152) hrvatskipdf 718 KB
Observing of physical and chemical changes of milk desserts-puddings during the storage (str.145-152)  
Ljerka Marija Lalić, Katarina Benković, Branka Magdalenić
Izvorni znanstveni članak
 
Izvodi iz stručne literature (str.153-155) hrvatskipdf 444 KB
Vijest  
Vijesti iz naše mljekarske industrije (str.156-158) hrvatskipdf 403 KB
Vijest  
Posjeta: 1.189 *