hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.36 No.11

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.36 No.11
Datum izdavanja: Studeni 1986.

Objavljen na Hrčku: 07.10.2013.
Sadržaj Puni tekst
Utjecaj kvalitete sirovog mlijeka na kvalitetu i organoleptička svojstva kratkotrajno steriliziranog mlijeka (str.323-328) hrvatskipdf 857 KB
Influence of raw milk quality on short-sterilized milk quality and its organoleptic characteristics (str.323-328)  
Gordana Niketić
Izvorni znanstveni članak
 
Rezultati istraživanja primjene novih domaćih soli KSS-3 i KSS-10 u proizvodnji topljenog sira (str.329-333) hrvatskipdf 592 KB
Results in research of new domestic salts KSS-3 and KSS-10 in processed cheese production (str.329-333)  
Marijana Carić, Dragoljub Gavarić, Spasenija Milanović, Ljiljana Kulić, Živanko Radovančev, Zoran Radovanović
Izvorni znanstveni članak
 
Mikrobiološki aspekti proizvodnje topljenih sireva (str.335-338) hrvatskipdf 539 KB
Microbiological aspects of processed cheese production (str.335-338)  
Ljerka Kršev
Stručni rad
 
Otkup mlijeka od proizvođača usmjerenih na povećanje proizvodnje (str.339-340) hrvatskipdf 231 KB
Ransom of milk from producers aimed at the increasing production (str.339-340)  
Željko Magdić
Stručni rad
 
Prikazi iz stručne literature (str.341-343) hrvatskipdf 371 KB
Vijest  
Vijesti iz mljekarstva (str.344-349) hrvatskipdf 728 KB
Vijest  
Posjeta: 1.672 *