hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.28 No.4

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.28 No.4
Datum izdavanja: Travanj 1978.

Objavljen na Hrčku: 03.12.2013.
Sadržaj Puni tekst
Neki aspekti nove tehnologije somborskog sira (str.74-78) hrvatskipdf 757 KB
Some aspects of new technology of Sombor cheese (str.74-78)  
Ivica Vujičić, Vera Vujičić, A. Hassan
Izvorni znanstveni članak
 
Komparativna ispitivanja novih tehnoloških postupaka u proizvodnji bijelih salamurnih sireva (str.78-86) hrvatskipdf 1 MB
Comparative investigation of the new technological proceeds in the production of white brine cheese (str.78-86)  
Natalija Dozet, Marko Stanišić, Sonja Bijeljac
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj temperature zagrijavanja zrna na tok zrenja trapista (str.86-90) hrvatskipdf 767 KB
The influence of the heating temperature of the curd on the ripening process of trapist cheese (str.86-90)  
Radosav Stefanović, Jovan Đorđević, Dragoslava Mišić, Dušica Petrović
Izvorni znanstveni članak
 
Suha tvar bez masti kao kriterij kvalitete mlijeka (str.90-94) hrvatskipdf 845 KB
Solid not fat as criterion of milk quality (str.90-94)  
Jovan Đorđević, Radosav Stefanović
Izvorni znanstveni članak
 
Sastanak tehnološke sekcije Hrvatske (str.95-95) hrvatskipdf 120 KB
Vijest  
Izvodi iz stručne literature hrvatskipdf 699 KB
Vijest  
Posjeta: 1.244 *