hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.28 No.5

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.28 No.5
Datum izdavanja: Svibanj 1978.

Objavljen na Hrčku: 03.12.2013.
Sadržaj Puni tekst
Karakteristike kozjeg mlijeka i sira i njihova tržna vrijednost (str.99-104) hrvatskipdf 878 KB
Goats milk and cheese characteristics and their market value (str.99-104)  
Natalija Dozet
Izvorni znanstveni članak
 
Elektroforetsko ispitivanje razgradnje proteina mlijeka tokom zrenja novosadskog sira proizvedenog primjenom renilaze (str.104-113) hrvatskipdf 1 MB
Electrophoretic examination of milk proteins degradation during the ripening of Novosadski cheese produced by usage rennilase (str.104-113)  
Marijana Carić, Dragoljub Gavarić, Spasenija Marić, Gizela Vič
Izvorni znanstveni članak
 
Važnost izbora sojeva i temperature inkubacije za pripremu kultura u proizvodnji jogurta (str.113-119) hrvatskipdf 791 KB
Importance of strains selection and temperature incubation for preparing starters in yoghourt production (str.113-119)  
Ljerka Kršev
Izvorni znanstveni članak
 
In memoriam - Ivan Široki (str.119-119) hrvatskipdf 151 KB
In memoriam, Nekrolog  
Izvodi iz stručne literature hrvatskipdf 699 KB
Vijest  
Posjeta: 1.353 *