hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.28 No.9

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.28 No.9
Datum izdavanja: Rujan 1978.

Objavljen na Hrčku: 04.12.2013.
Sadržaj Puni tekst
Kontrola količine bjelančevina, kalcija i fosfora u našim sirevima (str.194-198) hrvatskipdf 808 KB
Control of protein, calcium and phosphorus amount in our cheeses (str.194-198)  
Tatjana Slanovec, Slavica Golc
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj odnosa kačkavalja i bijelog sira u smjesi na neke karakteristike topljenog sira (str.198-204) hrvatskipdf 1 MB
Influence of "kačkavalj" and white cheese ratio on characteristics of processed cheese (str.198-204)  
Radosav Stefanović, Dušica Petrović, Dragoslava Mišić
Izvorni znanstveni članak
 
Elektroforetska ispitivanja proteina mlijeka u prahu dobivenih različitim postupcima (str.205-211) hrvatskipdf 859 KB
Electrophoretic investigations of proteins in dried milk using different processes (str.205-211)  
Marijana Carić, Dragoljub Gavarić
Izvorni znanstveni članak
 
Vijesti iz mljekarstva (str.212-214) hrvatskipdf 416 KB
Vijest  
Izvodi iz stručne literature hrvatskipdf 463 KB
Vijest  
Posjeta: 1.278 *