hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.28 No.12

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.28 No.12
Datum izdavanja: Prosinac 1978.

Objavljen na Hrčku: 06.12.2013.
Sadržaj Puni tekst
Utjecaj kvalitete sirovog mlijeka na fermentaciju u proizvodnji čvrstog jogurta (str.266-273) hrvatskipdf 1 MB
Effect of raw milk quality on yoghurt fermentation (str.266-273)  
Anka Popović-Vranješ
Izvorni znanstveni članak
 
Količina vode u bezmasnoj tvari sira na našem tržištu (str.273-277) hrvatskipdf 764 KB
Water quantity in solid not fat of cheese on our market (str.273-277)  
Tatjana Slanovec
Izvorni znanstveni članak
 
Kvaliteta sireva na slovenskom tržištu (str.278-282) hrvatskipdf 737 KB
Cheese quality on Slovenian market (str.278-282)  
Ana Arsov
Stručni rad
 
Kazalo - 1978. (str.284-286) hrvatskipdf 311 KB
Kazalo  
Izvodi iz stručne literature hrvatskipdf 634 KB
Vijest  
Posjeta: 1.211 *