hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.29 No.1

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.29 No.1
Datum izdavanja: Siječanj 1979.

Objavljen na Hrčku: 05.02.2014.
Sadržaj Puni tekst
Kvalitetna vrijednost mlijeka i mliječnih proizvoda brdsko-planinskih područja BiH (str.2-6) hrvatskipdf 798 KB
Natalija Dozet, Marko Stanišić, Sonja Bijeljac
Izvorni znanstveni članak
 
Kvaliteta mlijeka i njen utjecaj na kvalitetu finalnog proizvoda (str.6-9) hrvatskipdf 651 KB
Milk quality influence on the quality of final product (str.6-9)  
Slavica Golc-Teger
Izvorni znanstveni članak
 
Energetska vrijednost pasteriziranog mlijeka i sira (str.9-12) hrvatskipdf 618 KB
Energy value of pasteurized milk and cheese (str.9-12)  
Silvija Miletić
Izvorni znanstveni članak
 
Narodni i improvizirani postupci za preradu mlijeka u izvanrednim prilikama (str.12-18) hrvatskipdf 1 MB
Dušan Lučić
Stručni rad
 
Proizvodnja albuminskog sira iz ugušćene sirutke (str.19-23) hrvatskipdf 753 KB
Davor Baković, Ljubica Tratnik
Izvorni znanstveni članak
 
Izvodi iz stručne literature hrvatskipdf 477 KB
Vijest  
Posjeta: 1.920 *