hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.29 No.7

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.29 No.7
Datum izdavanja: Srpanj 1979.

Objavljen na Hrčku: 06.02.2014.
Sadržaj Puni tekst
Utjecaj pasterizacije na fizičko-kemijska svojstva i kvalitetu mlijeka (str.146-151) hrvatskipdf 816 KB
Influence of pasteurization on physical and chemical characteristics and qualities of milk (str.146-151)  
Natalija Dozet, Marko Stanišić, Sonja Bijeljac
Izvorni znanstveni članak
 
Jogurt iz UF ugušćenog mlijeka (str.151-155) hrvatskipdf 701 KB
Ljubica Tratnik, Davor Baković
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj različitih količina mliječnog praha na kvalitetu jogurta (str.156-161) hrvatskipdf 669 KB
Ružica Todorić, Dubravka Bajić
Izvorni znanstveni članak
 
Kultiviranje micelija gljive Morchella hortensis u sirutki uz dodatak stimulatora rasta (str.161-166) hrvatskipdf 1 MB
Mycelium cultivation of fungus Morchella hortensis in whey with addition of growth stimulators (str.161-166)  
Zdravko Duvnjak, Ivka Špindrek, Gavro Tamburašev
Izvorni znanstveni članak
 
II. sastanak prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista Hrvatske (str.166-168) hrvatskipdf 398 KB
Vijest  
Izvodi iz stručne literature hrvatskipdf 633 KB
Vijest  
Posjeta: 1.327 *