hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol. 32 No. 5

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol. 32 No. 5
Datum izdavanja: svibanj 1982.

Objavljen na Hrčku: 11. 2. 2014.
Sadržaj Puni tekst
Proizvodnja kiselo-mliječnih proizvoda sa maslačnom kulturom (str.132-138) hrvatskipdf 890 KB
Jovan Đorđević, Dragoslava Mišić, Dušica Petrović, Ognjen Maćej, K. Vujičić
Izvorni znanstveni članak
 
Reološke osobine mliječnih proizvoda - tvrdoća nekih vrsta sireva (str.139-143) hrvatskipdf 558 KB
Rheological characteristics of dairy products - hardness of some cheese varieties (str.139-143)  
Mihajlo Ostojić, Dragica Miočinović, Gordana Niketić
Izvorni znanstveni članak
 
Neka iskustva u proizvodnji trajnih fermentiranih proizvoda (str.144-151) hrvatskipdf 1012 KB
Svetozar Karabašević, Ranko Jović, Vera Milojković, Stanimirka Videnović, Pravda Milijić
Izvorni znanstveni članak
 
Ispitivanje mogućnosti proizvodnje jogurta sa dodatkom sojinih proizvoda (str.152-158) hrvatskipdf 871 KB
Possibility of yoghurt production with the addition of soya products (str.152-158)  
Marijana Carić, Spasenija Milanović, Dragoljub Gavarić, Ljiljana Opančarev
Izvorni znanstveni članak
 
Izvodi iz literature (str.159-160) hrvatskipdf 312 KB
Crtice  
Posjeta: 1.634 *