Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 02.05.1982.
  • Objavljen na Hrčku: 11.02.2014.

Sadržaj

Puni tekst

Proizvodnja kiselo-mliječnih proizvoda sa maslačnom kulturom (str. 132-138)

Jovan Đorđević, Dragoslava Mišić, Dušica Petrović, Ognjen Maćej, K. Vujičić
Izvorni znanstveni članak


Rheological characteristics of dairy products - hardness of some cheese varieties (str. 139-143)

Mihajlo Ostojić, Dragica Miočinović, Gordana Niketić
Izvorni znanstveni članak


Neka iskustva u proizvodnji trajnih fermentiranih proizvoda (str. 144-151)

Svetozar Karabašević, Ranko Jović, Vera Milojković, Stanimirka Videnović, Pravda Milijić
Izvorni znanstveni članak


Ispitivanje mogućnosti proizvodnje jogurta sa dodatkom sojinih proizvoda (str. 152-158)

Marijana Carić, Spasenija Milanović, Dragoljub Gavarić, Ljiljana Opančarev
Izvorni znanstveni članak


Izvodi iz literature (str. 159-160)


Crtice


Posjeta: 5.933 *