hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.33 No.10

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.33 No.10
Datum izdavanja: Listopad 1983.

Objavljen na Hrčku: 20.02.2014.
Sadržaj Puni tekst
Zamrzavanje kao proces koji obezbjeđuje trajniju upotrebu kajmaka (str.291-297) hrvatskipdf 840 KB
Freezing as the process to ensure longer durability of the "kajmak" (str.291-297)  
Natalija Dozet, Marko Stanišić, Sonja Bijeljac
Izvorni znanstveni članak
 
Korelacija između alkoholne probe i termostabilnosti mlijeka za uvjete UHT sterilizacije (str.298-301) hrvatskipdf 537 KB
The correlation between the alcohol-test and thermostability of the milk destined to the UHT sterilization (str.298-301)  
Ivica Vujičić, Mirjana Vulić
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj silažnog sirovog mlijeka na stabilnost kratkotrajno UHT steriliziranog čokoladnog mlijeka u toku skladištenja (str.302-311) hrvatskipdf 1 MB
Effect of raw silage milk on the stability of UHT sterilized chocolate milk during storage (str.302-311)  
Božidar Maslovarić, Života Burmazović, Dušan Nićiforović, Suzana Petrik
Izvorni znanstveni članak
 
Izvodi iz stručne literature (str.312-314) hrvatskipdf 460 KB
Crtice  
VII. jugoslavenski međunarodni simpozij - suvremena proizvodnja i prerada mlijeka (str.314-316) hrvatskipdf 467 KB
Vijest  
Savjetovanje "Pravilna ishrana - zdravo dijete" (str.316-318) hrvatskipdf 449 KB
Vijest  
Posjeta: 2.304 *