hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.33 No.11

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.33 No.11
Datum izdavanja: Studeni 1983.

Objavljen na Hrčku: 20.02.2014.
Sadržaj Puni tekst
Proučavanje kemijskog sastava i fizičkih osobina dehidriranih mliječnih nusproizvoda (str.323-327) hrvatskipdf 710 KB
The study of the chemical composition and physical properties of the dehydrated milk byproducts (str.323-327)  
Mihajlo Ostojić, Miloš Pucarević
Izvorni znanstveni članak
 
Ispitivanje kemijskog sastava i fizičkih osobina mlijeka u prahu (str.328-331) hrvatskipdf 653 KB
Examination of the milk powder chemical composition and physical properties (str.328-331)  
Dragica Miočinović, Mihajlo Ostojić
Izvorni znanstveni članak
 
Higijenska vrijednost sirovog mlijeka (str.332-338) hrvatskipdf 967 KB
The hygienic value of raw milk (str.332-338)  
Darko Škrinjar
Stručni rad
 
Metode mikrobiološke analize kratkotrajno steriliziranih proizvoda (str.339-343) hrvatskipdf 796 KB
Marin Cindrić
Stručni rad
 
Stvaranje kristala u topljenim sirevima (str.344-345) hrvatskipdf 328 KB
Ivan Strahija
Stručni rad
 
Izvodi iz stručne literature (str.346-348) hrvatskipdf 483 KB
Crtice  
Nova tvornica "LEDO" (str.348-348) hrvatskipdf 158 KB
Vijest  
Posjeta: 2.609 *