Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 31.12.2013.
  • Objavljen na Hrčku: 04.03.2014.

Sadržaj

Puni tekst

SADRŽAJ POLIFENOLA, ANTOCIJANA I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST VOĆNIH ČAJEVA (str. 42-49)

Mirela Kopjar, Ivana Knežević, Vlasta Piližota
Izvorni znanstveni članak


PREHRANA I RAZLIKE U PREHRANI ŠKOLSKE DJECE U URBANOJ I RURALNOJ SREDINI NA PODRUČJU OPĆINE TRAVNIK (str. 50-57)

Mateja Paklarčić, Ermina Kukić, Sead Karakaš, Zudi Osmani, Emir Kerić
Izvorni znanstveni članak


INVESTIGATION OF SODIUM CONTENT IN THE WHOLE WHEAT BREAD ON THE MARKET OF MUNICIPALITIES BIJELJINA, ZVORNIK AND EAST SARAJEVO (str. 58-62)

Milan Vukić, Predrag Kenjić, Jasna Mastilović, Žarko Kevrešan, Radolsav Grujić
Izvorni znanstveni članak


SENILE MACULAR DEGENERATION AND ALPHA LIPOIC ACID (str. 63-70)

Suzana Pavljašević, Sanja Sefić-Kasumović, Jasna Bejtić-Muhović
Izvorni znanstveni članak


NEZDRAVA PREHRANA: DIJETALNE INTERVENCIJE PROMOCIJE ZDRAVLJA NA RADNOM MJESTU (str. 78-84)

Nurka Pranjić, Sanda Kreitmayer, Azijada Beganlić, Edisa Trumić, Selvedina Sarajlić, Albina Softić
Pregledni rad


Posjeta: 22.950 *