Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 15.07.2014.
  • Objavljen na Hrčku: 22.07.2014.

Sadržaj

Puni tekst

Effects of olive scale (Parlatoria oleae (Colvée)) attack on yield, quality and fatty acid profile of virgin olive oil (str. 1-6)

Karolina Brkić Bubola, M. Krapac, Barbara Sladonja
Izvorni znanstveni članak


Effect of the extraction solvent on the oleuropein content and antioxidant properties of olive leaf (cv. Oblica, Lastovka and Levantinka) extracts (str. 7-14)

Ivana Generalić Mekinić, M. Gotovac, Danijela Skroza, I. Ljubenkov, F. Burčul, Višnja Katalinić
Izvorni znanstveni članak


Phenolic compounds and antioxidant activity in red fruits produced in organic farming (str. 15-26)

Raquel P. F. Guiné, Susana M. A. Soutinho, F. J. Gonçalves
Izvorni znanstveni članak


Optimization of walnut oil production (str. 27-35)

Stela Jokić, T. Moslavac, Andreja Bošnjak, K. Aladić, Marina Rajić, M. Bilić
Izvorni znanstveni članak


Biscuit making potentials of flours from wheat and plantain at different stages of ripeness (str. 36-42)

S. A. Oyeyinka, A. T. Oyeyinka, O. R. Karim, K. A. Toyeeb, S. J. Olatunde, A. K. Arise
Izvorni znanstveni članak


The effect of baking temperature and buckwheat flour addition on the selected properties of wheat bread (str. 43-50)

A. Selimović, Dijana Miličević, M. Jašić, Amra Selimović, Đurđica Ačkar, Tijana Pešić
Izvorni znanstveni članak


Biocatalytic reductions by plant tissue - Green alternative to alcohol production (str. 51-60)

Dajana Gašo-Sokač, Marija Nujić, Valentina Bušić, Mirna Habuda-Stanić
Pregledni rad


Posjeta: 23.190 *