Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 17.10.2007.
  • Objavljen na Hrčku: 14.11.2007.

Sadržaj

Puni tekst

Nitrogen matter changes during ripening of semihard cheese based on milk protein coaggregates (str. 169-193)

Snežana Jovanović, Ognjen Maćej, Miroljub Barać, Tanja Vučić
Izvorni znanstveni članak


The influence of some non-genetic factors on the production and quality of East Friesian sheep milk in Croatia (str. 195-208)

Neven Antunac, Boro Mioč, Nataša Mikulec, Samir Kalit, Marija Pecina, Jasmina Havranek, Vesna Pavić
Izvorni znanstveni članak


Viskoznost tekućeg jogurta tijekom pohrane (str. 209-218)

Šimun Zamberlin, Dubravka Samaržija, Petar Mamula, Jasmina Havranek, Marija Pecina, Tomislav Pogačić
Stručni rad


Estimation of milk, dairy products and calcium intake in nutrition of the celiac patients (str. 219-228)

Ines Panjkota Krbavčić, Martina Sučić
Pregledni rad


Effect of fertilization on yields and fodder value of winter pea cv. Maksimirski ozimi in triticale cv. Clercal mixture (str. 229-242)

Darko Uher, Zvonimir Štafa, Zlatko Svečnjak, Sulejman Redžepović, Mihaela Blažinkov, Dražen Kaučić
Pregledni rad


Posjeta: 18.639 *