Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 15.12.2007.
  • Objavljen na Hrčku: 31.01.2008.

Sadržaj

Puni tekst

Total Phenolics and Antioxidant Capacity Assays of Selected Fruits (str. 279-284)

Verica Dragović-Uzelac, Branka Levaj, Danijela Bursać, Sandra Pedisić, Ivana Radojčić, Ante Biško
Izvorni znanstveni članak


Differences in Fruit Quality of Strawberry cv. Elsanta Depending on Cultivation System and Harvest Time (str. 285-288)

Sandra Voća, Nadica Dobričević, Martina Skendrović Babojelić, Jasmina Družić, Boris Duralija, Jasmina Levačić
Izvorni znanstveni članak


The Influence of Cultivation and Cultivar on Sensory Profiles of Fresh Strawberries and their Purées (str. 289-293)

Danijela Bursać, Branka Levaj, Nada Vahčić, Verica Dragović-Uzelac, Sanja Paljević, Ante Biško
Izvorni znanstveni članak


Physicochemical Composition, Phenolic Content and Antioxidant Activity of Sour Cherry cv. Marasca During Ripening (str. 295-300)

Sandra Pedisić, Branka Levaj, Verica Dragović-Uzelac, Kristina Kos
Izvorni znanstveni članak


Antioxidant Activity and Polyphenols of Aronia in Comparison to other Berry Species (str. 301-306)

Lidija Jakobek, Marijan Šeruga, Martina Medvidović-Kosanović, Ivana Novak
Izvorni znanstveni članak


Fruit Quality of Plum Cultivars ‘Elena’ and ‘Bistrica’ (str. 307-310)

Jasmina Družić, Sandra Voća, Zlatko Čmelik, Nadica Dobričević, Boris Duralija, Martina Skendrović Babojelić
Izvorni znanstveni članak


Statistical Evaluation of Dynamic Changes of ‘Idared’ Apples Colour During Storage (str. 311-316)

Damir Magdić, Nadica Dobričević
Izvorni znanstveni članak


Chemical and Sensory Characteristics of Three Apple Cultivars (Malus x domestica Borkh.) (str. 317-322)

Martina Skendrović Babojelić, Krešimir Ivančić, Jasmina Družić, Ana Kovač, Sandra Voća
Izvorni znanstveni članak


Study of the Drying Kinetics of “Granny Smith” Apple in Tray Drier (str. 323-328)

Darko Velić, Mate Bilić, Srećko Tomas, Mirela Planinić, Ana Bucić-Kojić, Krunoslav Aladić
Izvorni znanstveni članak


Study of the Drying Kinetics of “Granny Smith” Apple in Fluid Bed Dryer (str. 329-334)

Darko Velić, Mate Bilić, Srećko Tomas, Mirela Planinić, Ana Bucić-Kojić, Stela Jokić
Izvorni znanstveni članak


The Quality Indicators of Osmotic Dried Apricot (Prunus armeniaca) (str. 335-341)

Ljiljana Babić, Mirko Babić, Ivan Pavkov
Izvorni znanstveni članak


The Thin-Layer Modelling of Tomato Drying Process (str. 343-349)

Kamil Sacilik
Izvorni znanstveni članak


The Quality of Fresh Tomato Fruit Produced by Hydroponic (str. 351-355)

Nadica Dobričević, Sandra Voća, Božidar Benko, Stjepan Pliestić
Izvorni znanstveni članak


Sweet Potato [Ipomoea batatas (L.) Lam] Yield Influenced by Seedlings and Mulching (str. 357-359)

Bruno Novak, Ivanka Žutić, Nina Toth, Nadica Dobričević
Izvorni znanstveni članak


Organisation of the Influence Factors System for Foodstuffs Lyophilization (str. 361-365)

Gabriela-Victoria Anghel, Dumitru Mnerie, Dumitru Tucu, Titus Slavici, Alin Vasile Mneri
Izvorni znanstveni članak


A Comparison of Factors that Influence the Lyophilization Process (str. 367-370)

Dumitru Mnerie, Gabriela Victoria Anghel, Alin Vasile Mnerie, Constantin Cheveresan
Izvorni znanstveni članak


Direct Spectrophotometric Determination of L-ascorbic Acid in the Presence of Potassium Cyanide (str. 371-375)

Mirsad Salkić, Husejin Keran, Midhat Jašić
Izvorni znanstveni članak


Influence of Agriculture on Water Quality: Significance of Heavy Metals Monitoring (str. 377-381)

Nusreta Đonlagić, Amra Odobašić, Amra Bratovčić
Izvorni znanstveni članak


European Food Law – Beginning and Development (str. 383-388)

Jasna Čačić, Božica Rukavina, Edita Volar-Pantić
Izvorni znanstveni članak


Editorial Note (str. 0-0)

Tatjana Krička
Uvodnik


Posjeta: 38.369 *