Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 08.10.2021.
  • Objavljen na Hrčku: 08.10.2021.

Sadržaj

Puni tekst

Proteinski profil i antioksidativni potencijal svježeg sira dobivenog korištenjem kombucha inokuluma (str. 215-225)

Maja Bjekić, Mirela Iličić, Vladimir Vukić, Dajana Vukić, Katarina Kanurić, Branimir Pavlić, Zoran Zeković, Ljiljana Popović, Aleksandra Torbica, Jelena Tomić, Jovana Degenek
Izvorni znanstveni članak


Karakterizacija boje i teksture maslaca od kozjeg mlijeka obogaćenog pireom pasjeg trna (Hippophae rhamnoides L.): utjecaj instrumentalnih analiza, senzorske ocjene i zahtjeva potrošača na razvoj proizvoda (str. 237-247)

Sylwia Chudy, Dorota Cais-Sokolińska, Joanna Teichert, Paulina Bielska, Łukasz K. Kaczyński, Jakub Biegalski
Izvorni znanstveni članak


Antimikrobna rezistencija sojeva Staphylococcus aureus izoliranih iz uzoraka sirovog kravljeg mlijeka s područja Albanije i Srbije (str. 248-256)

Erinda Lika, Milovan Rosić, Sonila Cocoli, Nikola Puvača, Gorica Vuković, Tana Shtylla Kika, Vojislava Bursić
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj genotipa k-kazeina na toplinsku stabilnost i prikladnost mlijeka u prahu za proizvodnju sira (str. 269-280)

Alexandr Gennadyevich Kruchinin, Elena Evgenyevna Illarionova, Alana Vladislavovna Bigaeva, Svetlana Nikolaevna Turovskaya
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 11.568 *