Skip to the main content
  • Publication date: 15.06.2025.
  • Published on HRČAK: 11.06.2025.

Table of contents

Full text

Procjena antimikrobne, antioksidativne i ACE-inhibitorne aktivnosti kačkavalj sira reduciranog natrij klorida (page 133-145)

Ana Satric, Milica Mirkovic, Nemanja Mirkovic, Zorana Miloradović, Jelena Miocinovic
Original scientific paper


Utjecaj različitih metoda sušenja na svojstva kvalitete sirnog čipsa obogaćenog probioticima (page 146-149)

Müctebanur Akkaya, Mehmet Çelebi, Ayşe Özçelik, Bedia Şimşek
Original scientific paper


Funkcionalni Burrata sir obogaćen Lacticaseibacillus casei ATCC 393: Uvid u proizvodnju, jedinstvene karakteristike i aromatski profil (page 160-173)

Nilüfer Sena Aydoğdu, Nilgün Özdemir, Tuğba Kök Taş
Original scientific paper


Tehnološka, molekularna i sigurnosna karakterizacija autohtonih bakterija mliječne kiseline u marokanskom Jben siru: u sklopu razvoja izvorne starter kulture (page 174-186)

Safae Azzouz, Soumaya Ahadaf, Said Zantar, Ouiam El Galiou, Abdelhay Arakrak, Mohammed Bakkali, Amin Laglaoui
Original scientific paper


Može li se zamrznuti gruš koristiti u proizvodnji bijelih sireva u salamuri? (page 187-193)

Nemanja Kljajevic, Zorana Miloradovic, Jelena Miocinovic, Vladimir Pavlovic, Nikola Tomic, Snezana Jovanovic
Short communication, Note


Visits: 3.823 *