Skip to the main content
  • Publication date: 23.09.2025.
  • Published on HRČAK: 22.09.2025.

Table of contents

Full text

Mikrobiološka svojstva sireva dozrijevanih u životinjskim kožama i prirodnim špiljama (page 197-216)

Azzouz Safae, Ahadaf Soumaya, Haouali Wessal, El Galiou Ouiam, Hassani Zerrouk Mounir, Laglaoui Amin
Review article


Poboljšanje kvalitete i roka trajanja sira Kashar korištenjem premaza i filmova na bazi gume od sjemenki bosiljka (page 217-230)

Aysun Oraç, Çiğdem Konak Göktepe, Talha Demirci, Nihat Akın
Original scientific paper


Integriranje selektivnog taloženja α-laktalbumina u višestupanjski proces obrade sirutke (page 231-239)

Tjaša Prevc, Blaž Lokar, Marko Kete, Polona Zabukovec, Bojana Bogovič Matijašić, Maja Zupančič Justin, Jernej Oberčkal
Original scientific paper


Potencijal sojeva Lactiplantibacillus plantarum, Levilactobacillus brevis i Lactococcus lactis kao funkcionalnih kultura za mljekarsku industriju (page 240-253)

Nilgün Özdemir, Badamgarav Enkhtur, Ayşen Aydın-Sağiroğlu, Sarhan Mohammed, Ahmet Hilmi Çon
Original scientific paper


Analiza rentabilnosti sadržaja sirovih proteina u krmnoj smjesi za mliječne koze (page 254-260)

Darija Bendelja Ljoljić, Branka Šakić Bobić, Iva Dolenčić Špehar, Ivica Kos, Zoran Grgić, Ivan Vnučec
Original scientific paper


Istraživanje održivih praksi proizvodnje mlijeka kroz ankete potrošača (page 261-275)

Snežana Paskaš, Jelena Miočinović, Marija Pajić, Elmin Tarić, Zsolt Becskei
Original scientific paper


Visits: 3.617 *