Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 10.07.2009.
  • Objavljen na Hrčku: 13.11.2009.

Sadržaj

Puni tekst

DIFFERENCES IN MEAT NUTRITIONAL COMPOSITION OF SIX WILDFOWL VARIETIES (str. 63-73)

Pavel Suchý, Nora Mas, F. Vitula, Eva Strakova, Vlasta Šerman, L. Steinhauser, V. Večerek
Izvorni znanstveni članak


BROJ BAKTERIJA I GLJIVICA U ZRAKU PRASILIŠTA INDUSTRIJSKOG NAČINA DRŽANJA I NA OBITELJSKOM POLJOPRIVREDNOM GOSPODARSTVU (str. 75-81)

Draženka Gutzmirtl, Marija Vučemilo, Emilija Frižon, Bara Vinković, Kristina Matković, Hrvoje Gutzmirtl
Izvorni znanstveni članak


IMPACT OF STEAMING PROCEDURE ON PHYSICAL PROPERTIES OF CORN KERNEL (str. 83-90)

Ana Matin, Tajana Krička, Vanja Jurišić, Neven Voća, Tea Brlek Savić, Nikola Bilandžija
Izvorni znanstveni članak


INFLUENCE OF RAW FIBER CONCENTRATE (VITACEL® 200) ON ZOOTECHNICAL PARAMETERS IN CALF NUTRITION (str. 91-97)

Marina Vukić - Vranješ, Milan Adamović, Mihajlo Radivojević, Šamanc Horea, Danijela Kirovski, Ivan Vujanac
Izvorni znanstveni članak


INCREASE OF CONJUGATED LINOLEIC ACID CONTENT OF DAIRY PRODUCTS BY ADDIG SUNFLOWER OIL (str. 99-103)

Rozália Veronika Salamon, Katalin Lóki, Éva Varga-Visi, Zsolt Mándoki, János Csapó
Izvorni znanstveni članak


CARACTERISTICS OF BLOOD BIOCHEMICAL PARAMETERS IN BOSNIA AND HERCEGOVINA’S PRAMENKA BREED SHEEP (str. 117-126)

Amina Hrković, Aida Hodžić, Muhidin Hamamdžić, Mensur Vegara, Zlatan Šarić, Amir Zahirović, Eva Juras Pašić, Josip Krnić
Stručni rad


Posjeta: 21.115 *