Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 15.12.2009.
  • Objavljen na Hrčku: 08.06.2010.

Sadržaj

Puni tekst

Influence of refrigeration and ageing time on textural characteristics of fresh meat (str. 1-6)

S. Karlović, D. Ježek, Marijana Blažić, B. Tripalo, M. Brnčić, T. Bosiljkov, Marina Šimunek
Izvorni znanstveni članak


Insight in the phenolic composition and antioxidative properties of Vitis vinifera leaves extracts (str. 7-15)

Višnja Katalinić, Ivana Generalić, Danijela Skroza, I. Ljubenkov, Ana Teskera, Ivana Konta, M. Boban
Izvorni znanstveni članak


Copigmentation effect of phenolic compounds on red currant juice anthocyanins during storage (str. 16-20)

Mirela Kopjar, Vlasta Piližota
Izvorni znanstveni članak


Changes of the content of biogenic amines during winemaking of Sauvignon wines (str. 21-27)

Karin Kovačević Ganić, L. Gracin, Draženka Komes, Natka Ćurko, T. Lovrić
Izvorni znanstveni članak


Biological hazards in food (str. 40-40)


Recenzija, Prikaz slučaja


Editor’s Letter (str. 0-0)

Vlasta Piližota
Uvodnik


Posjeta: 23.540 *