Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 10.03.2006.
  • Objavljen na Hrčku: 07.03.2006.

Sadržaj

Puni tekst

Enterokoki: yin - yang mikrobi (str. 5-20)

Andreja Čanžek Majhenič
Pregledni rad


Protected designation of cheese origin (str. 35-44)

Dubravka Samaržija, Jasmina Havranek, Neven Antunac, Marija Pecina
Pregledni rad


Domaći kuhani sir (str. 45-58)

Domestic cooked cheese (str. 45-58)

Slavko Kirin
Prethodno priopćenje


Analiza ekonomske opravdanosti i kvalitete mlijeka kod slobodnog držanja krava - "case study" (str. 59-66)

Marjan Janžekovič, Črtomir Rozman
Izvorni znanstveni članak


Rheological and thermophysical properties of carragenan and β-lactoglobulin model systems treated with high hydrostatic pressure (str. 67-81)

Zoran Herceg, Greta Krešić, Marija Bačić, Edita Juraga
Izvorni znanstveni članak


Prikazi iz stručne literature (str. 83-92)

Jadranka Škevin-Sović, Šimun Zamberlin, Sonja Damjanović, Ida Drgalić
Recenzija, Prikaz slučaja


In memoriam (str. 101-102)

Urednik
In memoriam, Nekrolog, Obituarij


Posjeta: 32.423 *