Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 06.06.2012.
  • Objavljen na Hrčku: 07.06.2012.

Sadržaj

Puni tekst

Editorial (str. 1-1)

Suzana Rimac Brnčić, Anita Slavica
Uvodnik


Content (str. 4-4)


Kazalo


Protocol for Sensory Assessment of Traditional Dish Cottage Cheese Struklji (str. 5-5)

Mojca Korošec, Terezija Golob, Marlena Skvarča, Jasna Bertoncelj
Izvorni znanstveni članak


The Influence of Processing on Physico-chemical Parameters, Phenolics, Antioxidant Activity and Sensory Attributes of Elderberry (Sambucus nigra L.) Fruit Wine (str. 9-13)

Ivona Elez Garofulić, Karin Kovačević Ganić, Ivana Galić, Verica Dragović-Uzelac, Zvonimir Savić
Izvorni znanstveni članak


Influence of Jam Processing Upon the Contents of Phenolics and Antioxidant Capacity in Strawberry fruit (Fragaria ananassa × Duch.) (str. 18-22)

Branka Levaj, Danijela Bursać Kovačević, Martina Bituh, Verica Dragović-Uzelac
Izvorni znanstveni članak


Pigmentation Efficiency of Croatian Corn Hybrids in Egg Production (str. 23-27)

Kristina Kljak, Martina Drdić, Danijel Karolyi, Darko Grbeša
Izvorni znanstveni članak


Sensory Profile of Plum Nectars (str. 28-33)

Mirjana Hruškar, Branka Levaj, Danijela Bursać Kovačević, Sanela Kićanović
Izvorni znanstveni članak


Influence of Processing on Yield and Quality of Cloudy Plum Juices (str. 34-38)

Branka Levaj, Nada Vahčić, Verica Dragović-Uzelac, Sanela Svetličić, Vanja Sabljak, Korina Herceg, Dragana Stanić, Džoni Marinčić, Ivona Elez, Danijela Bursać Kovačević, Sanja Lončarić
Izvorni znanstveni članak


Sensory Evaluation of the Strawberry Flavored Yoghurt with Stevia and Sucrose Addition (str. 39-43)

Katarina Lisak, Maja Lenc, Irena Jeličić, Rajka Božanić
Izvorni znanstveni članak


Influence of High Intensity Ultrasound Treatments on Physical Properties of Sheep Milk (str. 44-48)

Tomislav Bosiljkov, Branko Tripalo, Damir Ježek, Mladen Brnčić, Sven Karlović, Filip Dujmić
Izvorni znanstveni članak


Adhesion of Zearalenone to the Surface of Lactic Acid Bacteria Cells (str. 49-52)

Domagoj Čvek, Ksenija Markov, Jadranka Frece, Maja Friganović, Lejla Duraković, Frane Delaš
Prethodno priopćenje


Influence of Drying Treatment on Physical Properties of Pumpkin (str. 53-58)

Francisca Henriques, Raquel P. F. Guiné, Maria João Barroca
Prethodno priopćenje


Reform of the Wine Sector in the EU and its Implications in Croatia (str. 59-62)

Jasna Čačić, Jasenka Gajdoš Kljusurić, Rudolf Schmid
Stručni rad


Posjeta: 41.213 *