Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 10.04.1993.
  • Objavljen na Hrčku: 16.01.2013.

Sadržaj

Puni tekst

Antimicrobial activity of Lactobacillus acidophilus (str. 95-106)

Jagoda Šušković, Maša Krobot, Milena Mehak, S. Matošić
Izvorni znanstveni članak


Influence of milk acidity on sensory characteristics of Emmental cheese (str. 107-110)

Lj. Jakelj, Klara Pfeifer
Izvorni znanstveni članak


The importance of milk and dairy products in the structure of workers' nutrition (str. 111-121)

Slavica Sirovatka, Nada Jurković
Izvorni znanstveni članak


Probiotic effect of Bifidobacteria species (str. 123-132)

Mira Malija, Ljerka Kršev
Pregledni rad


Oxidation-reduction potential of milk and milk products (str. 133-142)

Angelina Palić, Željka Dikanović-Lučan
Pregledni rad


Assurance and quality management (str. 143-151)

Ljerka Kršev
Pregledni rad


Consumers' acceptability of commercial plain yogurt using hedonic scale (str. 153-159)

Nada Vahčić, Milana Ritz, Vera Vojnović, Mirjana Hruškar
Stručni rad


Ordinance of EC concerning milk quality (str. 161-163)

F. Kervina, B. Perko, Irena Rogelj
Stručni rad


Nove publikacije IDF (str. 164-170)


Vijest


Prikazi iz stručne literature (str. 0-0)


Vijest


Posjeta: 22.609 *