Stručni rad
Preporuke za bolju kvalitetu mlijeka
Puni tekst: hrvatski pdf 3.934 Kb
str. 121-139
preuzimanja: 1.281
citiraj
APA 6th Edition
(1953). Preporuke za bolju kvalitetu mlijeka. Mljekarstvo, 3 (6), 121-139. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/76141
MLA 8th Edition
"Preporuke za bolju kvalitetu mlijeka." Mljekarstvo, vol. 3, br. 6, 1953, str. 121-139. https://hrcak.srce.hr/index.php/76141. Citirano 19.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Preporuke za bolju kvalitetu mlijeka." Mljekarstvo 3, br. 6 (1953): 121-139. https://hrcak.srce.hr/index.php/76141
Harvard
(1953). 'Preporuke za bolju kvalitetu mlijeka', Mljekarstvo, 3(6), str. 121-139. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/76141 (Datum pristupa: 19.12.2024.)
Vancouver
Preporuke za bolju kvalitetu mlijeka. Mljekarstvo [Internet]. 1953 [pristupljeno 19.12.2024.];3(6):121-139. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/76141
IEEE
"Preporuke za bolju kvalitetu mlijeka", Mljekarstvo, vol.3, br. 6, str. 121-139, 1953. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/76141. [Citirano: 19.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
mlijeko; proizvodnja mlijeka; staja; gnoj; mužnja; vime; muzilica; kvaliteta; cijena mlijeka
Hrčak ID:
76141
URI
https://hrcak.srce.hr/76141
Datum izdavanja:
1.6.1953.
Posjeta: 1.877
*