Kratko priopćenje
Sazrevanje polnih produkata biljojednih riba i faktora koji utiču na njega
Đorđe Hristić
; Mr.
Puni tekst: srpski pdf 1.953 Kb
str. 54-56
preuzimanja: 571
citiraj
APA 6th Edition
Hristić, Đ. (1972). Sazrevanje polnih produkata biljojednih riba i faktora koji utiču na njega. Croatian Journal of Fisheries, 27 (3), 54-56. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/87034
MLA 8th Edition
Hristić, Đorđe. "Sazrevanje polnih produkata biljojednih riba i faktora koji utiču na njega." Croatian Journal of Fisheries, vol. 27, br. 3, 1972, str. 54-56. https://hrcak.srce.hr/index.php/87034. Citirano 20.05.2024.
Chicago 17th Edition
Hristić, Đorđe. "Sazrevanje polnih produkata biljojednih riba i faktora koji utiču na njega." Croatian Journal of Fisheries 27, br. 3 (1972): 54-56. https://hrcak.srce.hr/index.php/87034
Harvard
Hristić, Đ. (1972). 'Sazrevanje polnih produkata biljojednih riba i faktora koji utiču na njega', Croatian Journal of Fisheries, 27(3), str. 54-56. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/87034 (Datum pristupa: 20.05.2024.)
Vancouver
Hristić Đ. Sazrevanje polnih produkata biljojednih riba i faktora koji utiču na njega. Croatian Journal of Fisheries [Internet]. 1972 [pristupljeno 20.05.2024.];27(3):54-56. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/87034
IEEE
Đ. Hristić, "Sazrevanje polnih produkata biljojednih riba i faktora koji utiču na njega", Croatian Journal of Fisheries, vol.27, br. 3, str. 54-56, 1972. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/87034. [Citirano: 20.05.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Polni produkti; temperatura; ishrana; matica
Hrčak ID:
87034
URI
https://hrcak.srce.hr/87034
Datum izdavanja:
3.7.1972.
Posjeta: 979
*