Izvorni znanstveni članak
Prilog poznavanju biološke osnove i biotehnike uzgoja smuđa (Stizostedion lucioperca L.)
Mihajlo Đ. Ristić
Puni tekst: srpski pdf 7.280 Kb
str. 112-125
preuzimanja: 1.377
citiraj
APA 6th Edition
Ristić, M.Đ. (1968). Prilog poznavanju biološke osnove i biotehnike uzgoja smuđa (Stizostedion lucioperca L.). Croatian Journal of Fisheries, 23 (5), 112-125. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/107515
MLA 8th Edition
Ristić, Mihajlo Đ.. "Prilog poznavanju biološke osnove i biotehnike uzgoja smuđa (Stizostedion lucioperca L.)." Croatian Journal of Fisheries, vol. 23, br. 5, 1968, str. 112-125. https://hrcak.srce.hr/index.php/107515. Citirano 03.01.2025.
Chicago 17th Edition
Ristić, Mihajlo Đ.. "Prilog poznavanju biološke osnove i biotehnike uzgoja smuđa (Stizostedion lucioperca L.)." Croatian Journal of Fisheries 23, br. 5 (1968): 112-125. https://hrcak.srce.hr/index.php/107515
Harvard
Ristić, M.Đ. (1968). 'Prilog poznavanju biološke osnove i biotehnike uzgoja smuđa (Stizostedion lucioperca L.)', Croatian Journal of Fisheries, 23(5), str. 112-125. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/107515 (Datum pristupa: 03.01.2025.)
Vancouver
Ristić MĐ. Prilog poznavanju biološke osnove i biotehnike uzgoja smuđa (Stizostedion lucioperca L.). Croatian Journal of Fisheries [Internet]. 1968 [pristupljeno 03.01.2025.];23(5):112-125. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/107515
IEEE
M.Đ. Ristić, "Prilog poznavanju biološke osnove i biotehnike uzgoja smuđa (Stizostedion lucioperca L.)", Croatian Journal of Fisheries, vol.23, br. 5, str. 112-125, 1968. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/107515. [Citirano: 03.01.2025.]
Sažetak
Ključne riječi
biotehnika uzgoja smuđa; taksonomski položaj smuđa; mrest matica; stupanj polne zrelosti matica; plodnost ženki smuđa; utvrđivanje dužine trajanja mresta; gnezdo za odlaganje ikre; naseljavanje ribnjaka gnezdima oplođene ikre smuđa; ishrana smuđa
Hrčak ID:
107515
URI
https://hrcak.srce.hr/107515
Datum izdavanja:
25.10.1968.
Posjeta: 1.954
*