Ostalo
Industrijski način prerade slatkovodne ribe
Jovića Jovanović
Puni tekst: hrvatski pdf 926 Kb
str. 108-109
preuzimanja: 875
citiraj
APA 6th Edition
Jovanović, J. (1985). Industrijski način prerade slatkovodne ribe. Croatian Journal of Fisheries, 40 (4-5-6), 108-109. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/116649
MLA 8th Edition
Jovanović, Jovića. "Industrijski način prerade slatkovodne ribe." Croatian Journal of Fisheries, vol. 40, br. 4-5-6, 1985, str. 108-109. https://hrcak.srce.hr/index.php/116649. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
Jovanović, Jovića. "Industrijski način prerade slatkovodne ribe." Croatian Journal of Fisheries 40, br. 4-5-6 (1985): 108-109. https://hrcak.srce.hr/index.php/116649
Harvard
Jovanović, J. (1985). 'Industrijski način prerade slatkovodne ribe', Croatian Journal of Fisheries, 40(4-5-6), str. 108-109. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/116649 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Jovanović J. Industrijski način prerade slatkovodne ribe. Croatian Journal of Fisheries [Internet]. 1985 [pristupljeno 22.12.2024.];40(4-5-6):108-109. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/116649
IEEE
J. Jovanović, "Industrijski način prerade slatkovodne ribe", Croatian Journal of Fisheries, vol.40, br. 4-5-6, str. 108-109, 1985. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/116649. [Citirano: 22.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
prerada slatkovodne ribe; tehnologija; očuvanje svježine i kvalitete ribe
Hrčak ID:
116649
URI
https://hrcak.srce.hr/116649
Datum izdavanja:
23.12.1985.
Posjeta: 1.396
*