Crtice
Mogućnosti veće potrošnje mesa slatkovodne ribe
Ljubomir Tumbas
Puni tekst: hrvatski pdf 513 Kb
str. 103-108
preuzimanja: 315
citiraj
APA 6th Edition
Tumbas, Lj. (1975). Mogućnosti veće potrošnje mesa slatkovodne ribe. Croatian Journal of Fisheries, 30 (5), 103-108. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/120669
MLA 8th Edition
Tumbas, Ljubomir. "Mogućnosti veće potrošnje mesa slatkovodne ribe." Croatian Journal of Fisheries, vol. 30, br. 5, 1975, str. 103-108. https://hrcak.srce.hr/index.php/120669. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
Tumbas, Ljubomir. "Mogućnosti veće potrošnje mesa slatkovodne ribe." Croatian Journal of Fisheries 30, br. 5 (1975): 103-108. https://hrcak.srce.hr/index.php/120669
Harvard
Tumbas, Lj. (1975). 'Mogućnosti veće potrošnje mesa slatkovodne ribe', Croatian Journal of Fisheries, 30(5), str. 103-108. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/120669 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Tumbas Lj. Mogućnosti veće potrošnje mesa slatkovodne ribe. Croatian Journal of Fisheries [Internet]. 1975 [pristupljeno 22.12.2024.];30(5):103-108. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/120669
IEEE
Lj. Tumbas, "Mogućnosti veće potrošnje mesa slatkovodne ribe", Croatian Journal of Fisheries, vol.30, br. 5, str. 103-108, 1975. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/120669. [Citirano: 22.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
riblje meso; ciprinikultura; salmonikultura
Hrčak ID:
120669
URI
https://hrcak.srce.hr/120669
Datum izdavanja:
15.9.1975.
Posjeta: 826
*