Stručni rad
O konzerviranju ribarskog alata sa taninskim ekstraktima
Miro Karafiat
Puni tekst: hrvatski pdf 429 Kb
str. 2-3
preuzimanja: 285
citiraj
APA 6th Edition
Karafiat, M. (1949). O konzerviranju ribarskog alata sa taninskim ekstraktima. Croatian Journal of Fisheries, 4 (1-2), 2-3. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/122286
MLA 8th Edition
Karafiat, Miro. "O konzerviranju ribarskog alata sa taninskim ekstraktima." Croatian Journal of Fisheries, vol. 4, br. 1-2, 1949, str. 2-3. https://hrcak.srce.hr/index.php/122286. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
Karafiat, Miro. "O konzerviranju ribarskog alata sa taninskim ekstraktima." Croatian Journal of Fisheries 4, br. 1-2 (1949): 2-3. https://hrcak.srce.hr/index.php/122286
Harvard
Karafiat, M. (1949). 'O konzerviranju ribarskog alata sa taninskim ekstraktima', Croatian Journal of Fisheries, 4(1-2), str. 2-3. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/122286 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Karafiat M. O konzerviranju ribarskog alata sa taninskim ekstraktima. Croatian Journal of Fisheries [Internet]. 1949 [pristupljeno 22.12.2024.];4(1-2):2-3. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/122286
IEEE
M. Karafiat, "O konzerviranju ribarskog alata sa taninskim ekstraktima", Croatian Journal of Fisheries, vol.4, br. 1-2, str. 2-3, 1949. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/122286. [Citirano: 22.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
postupak konzerviranja; katranizacija; konzervacija
Hrčak ID:
122286
URI
https://hrcak.srce.hr/122286
Datum izdavanja:
13.1.1949.
Posjeta: 858
*